Healing (Lees meer)

Healing (Lees meer)

1105 0

Met healing wordt de zelfgenezing gestimuleerd.

Inge Neumann

Healing heeft te maken met helen, heel worden.
Vele herinneringen worden weggedrukt, ervaringen worden opgeborgen, zodanig dat we er geen last van hebben. Zo bestaan we na een tijdje uit een samenstelling van allerlei gebeurtenissen. We zijn dan een soort krackelé geworden, met allemaal barstjes, vakjes en brokjes. Veel van de onderdelen botsen met elkaar, lopen elkaar in de weg of strijden met elkaar.  
 
Healing zorgt ervoor dat je meer gecentreerd wordt, verbonden met je innerlijke zelf, jouw essentie of jouw wezen.  Dat  je ook steeds meer dat wezenlijke bent, zonder dat allerlei programmeringen vanuit je jeugd of omgeving, vorige levens of wat dan ook, jou het moeilijk maken om een eenheid te zijn.
In je totale zijn kan je veel doen en heel efficiënt bezig zijn.  je hoeft geen spelletjes te spelen, niks te bewijzen.  
In je totale zijn ben je verbonden met je hoger bewustzijn, je lager bewustzijn , je onderbewustzijn , je vorige levens,…enz, dus als je iets doet doe je dat totaal, zonder dat er allerlei onderdelen op de rem staan of dwars liggen ( ben ik het wel waard, hoort het wel?).
Hoe meer je heel bent, hoe efficiënter jouw leven plaats vindt.

Met healing kan je ervaren hoe het zou voelen als je systeem beter gestroomlijnd zou werken.  Deze ervaring wordt jou aangeboden door een healing.
Daarna mag je weer in je oude energie gaan zitten .  Maar de herinnering blijft bestaan.  Hiermee wordt eigenlijk het verlangen gecreëerd naar verandering.  Als je het nooit anders hebt geproefd, kan je er ook niet naar verlangen.

Met healing wordt de zelfgenezing gestimuleerd.
Healing geeft je inzichten, het werkt preventief , vaak hoef je niet allerlei ziektes te ontwikkelen om inzichten en levenslessen te krijgen.
 

voor   : volwassenen
prijs   : praktijk Hove: 55 euro
             praktijk Antwerpen : 55 euro

healing wordt op een stoel gegeven

Print