BASICS OF LIFE  - MANIFESTEREN

BASICS OF LIFE - MANIFESTEREN

173 0

Het zijn de blokkades, prints, programmeringen, conditioneringen in je onderbewuste die je ervan weerhouden dat te ervaren, beleven, neer te zetten wat jouw wens is. 

Van nature ben je een magneet en trek je aan wat er in je leeft, aanwezig is. Vaak trek je aan wat je niet wenst en geeft het universum je zo een zicht wat er nog in je onderbewuste aanwezig is dat niet resoneert met je droom, je oorspronkelijke plan, wat je tegenhoudt.

Ook je  magnetisme is vaak  zwak, daar je her en der met je gedachten bent, overal energie laat rondslingeren en ook energie van anderen met je meedraagt.  

Leven vanuit de dualiteit slorpt energie op, laat je rondcirkelen in onvoltooide “loops”.

Verslaafd aan …niet tevreden zijn, drama, angst, je energie weggeven, macht, … materie, …steeds meer willen, aandacht,…

Kortom collectieve programma’s die je energie versnipperen en je weerhouden om te manifesteren wat jou gelukkig maakt, wat jou optilt.

 

BEWUST MANIFESTEREN

Bewust kiezen voor wat jij wilt, recht vanuit je ziel, je hart.

Het is jouw geboorterecht om gelukkig te zijn , een mooi leven te ervaren.

Kies ervoor !

En wees dan bereid om de zware stukken, lage frequenties die nog in je veld en in je lichaam aanwezig zijn, die zich tonen, manifesteren in het fysiek en emotionele in de vorm van pijn, bewust op te tillen, in liefde te brengen.

Zo ervaar je meer en meer  een zalige, warme, vredevolle, staat van zijn full of Joy & Bliss….wat de omstandigheden ook zijn.

Kies voor de lichtheid van je bestaan  

YESSS !
I CAN FLY

 

Info, kennis MANIFESTEREN wordt doorgegeven

KI – punt activatie

Versterking, activatie van de Vertikale as  AARDEenergie,  BUIK, HART, HOOFD (pijnappelklier), HEMEL energie

Reinigen van je energetisch veld

Herstel van Magnetisme

De energetische banden die zich door het oude tijdperk in ons lichaam hebben gevormd worden op speelse manier losgelaten en de authentieke verbindingen worden herinnerd en geactiveerd. We bevrijden het hart dat aan banden gelegd is, zodat het weer vrij is.

Ruimte voor bewustwording, helderheid via stilte en connectie

Heractiveren van de hulp die er voor jou is.

 

We herhalen, herhalen , herhalen en herhalen nog eens…

Ook zo zijn de oude banden, programma’s , conditioneringen in ons gekomen…

Wens je  je de connectie met jouw authentieke code te versterken en van daaruit te leven, zal je ook de programma’s van zuiveren, herstel van magnetisme en loslaten van banden die jouw plan niet ten goede komen, dienen te herhalen, herhalen, herhalen…

 

 

P.s. 

IK heb gekozen voor een leven vervuld van mysterieuze toevalligheden en plotselinge ingevingen, die me begeleiden op een bijzonder pad dat er voor mij is uitgezet in dit bestaan. Het zet me  aan tot het zoeken naar bepaalde informatie en een  deskundigheid die ik met veel vreugde deel met geïnteresseerden.

M’n leven voelt als een detectiveverhaal, een spannend avontuur,  een speurtocht in mezelf, de aanwijzingen brengen me verder, het ene inzicht na het andere…

Het universum wacht op me, is geduldig…hoe meer verbinding, overgave, hoe meer helderheid en ingevingen ik ervaar, de ontvouwing van m’n taak maakt me blij.

Het oude tijdperk, doordrongen van programmeringen die het leven reduceert tot louter overleven, godsdienst gebruikt om macht uit te oefenen,  brood en spelen, verstrooiing, speelgoed , verdoving…gebruikt om werkelijk ontzag voor het feit dat je leeft terzijde te schuiven…wens ik volledig in liefde, neutraliteit achter me te laten en in vol vertrouwen met een groep mensen die hier ook voor kiezen het pad van HET NIEUWE TIJDPERK  te bewandelen, te ervaren, te ontdekken… er te vertoeven volledig vanuit het hart.

En gaan voor ONE BIG HEART

 

Voor iedereen is er een bijzonder pad …

Er is geen ander

Ik ben jou

En Jij bent mij

En toch zijn we elk apart uniek.

 

Print