Inge Neumann
/ Categories: Vierde dimensie

Door de eeuwen heen heeft macht een grote rol gespeeld in mensenlevens en heeft het kracht op alle mogelijke manieren mismeesterd. 4 D is hierover overloaded met herinneringen en gevoelens. Als wij deze sterke impulsen van herinneringen en gevoelens toelaten in ons lichaam ontladen wij 4 D en helen we onze trauma's in ons lichaam. Het is een kunst om tot de diepte, de bodem te voelen en niet op een vervuilende manier te reageren en de geschiedenis te herhalen. Door het collectief toe te laten zuiveren we onszelf en het collectief. Als we geheeld zijn op het thema " macht" resonneren we er niet meer mee en kan het wapen " Angst" ons niet meer raken.
Bij het aflopen van een lange cycli ( eind Vissentijdperk 2012...begin Watermantijdperk...overgang is nog aan de gang😁) worden altijd onopgeloste tijdlagen opgerakeld, die ieder van ons kan verwerken.
We krijgen nu de kans om " uitgestoten worden uit maatschappij, kenissen-, vrienden - , en familiekringen te doorvoelen , alsook de andere kant " uitstoten op basis van ....mening " .
Er zijn geen daders, noch slachtoffers...enkel de mogelijkheid om te voelen , bewust te worden, collectief te helen ...trauma's als sneeuw voor de zon te laten smelten.

Wordt vervolgd....

Print
Rate this article:
4.7

Comment

You are replaying to

Your comment was added, but it must be approved first.

Please enter your name
Please enter your email adress Please enter valid email adress
Please enter a comment
Please solve Captcha.
Add Comment