Inge Neumann

De strijd..

Bewust worden van de conditioneringen, van de gecreëerde tweede natuur en de gedachten, emoties, driften, verlangens ...die hieruit voortvloeien is wakker worden uit een diepe slaap waarin je droomt dat jij die condtioneringen die tweede natuur, die gedachten, emoties, driften, verlangens bent en je acties hieruit laat voortvloeien.

Hoe meer je je bewust wordt, hoe ongemakkelijker je tweede natuur aanvoelt in je lichaam, je hele wezen....

Intern voel je dan de strijd die gevoerd wordt door de tweede natuur om te kunnen blijven in een lichaam waar hij niet thuishoort....

Met alle macht zal je tweede natuur alles aanwenden om de kracht van je ware natuur te onderdrukken.

Je ware natuur wordt bijgestaan door de aardfequentie en je tweede natuur door de overlevingsfrequentie, Bèta-golven die ervoor zorgen dat het gecreëerde spanningsveld de tweede natuur in stand houdt ...het geheugen werkt dan minder goed zodat wakker worden vanuit herinnering van de ware natuur niet aan de orde is. Ook iets leren vanuit de geschiedenis wordt verhinderd. De condtioneringen worden opgedreven ....strengere straffen waarvoor de tweede natuur doodsbang is en zoete beloningen zoals het gecreëerde beeld van vrijheid. Net zoals in de proef van Pavlov begint de tweede natuur al te kwijlen voor de beloning er is en doet wat hem gevraagd wordt....vanuit de gedachte van de tweede natuur.

Print
Rate this article:
5.0

Comment

You are replaying to

Your comment was added, but it must be approved first.

Please enter your name
Please enter your email adress Please enter valid email adress
Please enter a comment
Please solve Captcha.
Add Comment