Inge Neumann

Om in resonantie te blijven met de aarde die haar frequentie verhoogt...dienen wij dat ook te doen...
En dit vraagt van de mens meer dan een aanpassing....

Transformeren !

Het woord transformeren wordt her en der gebruikt daar de hele mensheid in een transformatiefase is beland. Stilstaan bij de inhoud van het woord " transformeren" is aangewezen, zodat men niet in de oppervlakte blijft hangen en de daadwerkelijke transformatie kan geschieden.
Transformeren is niet gewoon veranderen, noch aanpassen, het gaat meer over omvormen, van vorm veranderen, zonder dat de nieuwe vorm op voorhand wordt bepaald.
Veranderen, aanpassen is gebaseerd op een bestaand iets, een vorm van zijn, die we kennen en ons op kunnen baseren, we hebben bij veranderen en aanpassen een houvast, een min of meer veilig gevoel. Beide zijn een mentaal proces, waarover nagedacht wordt en men volgt dan een soort stappen plan naar een voorbedachte verandering of/ en aanpassing.
Transformeren echter kan enkel als je het bestaande loslaat, je hebt geen stappenplan, je gaat mee in een flow, in de levensstroom, het leven dat zich ontvouwt, net als een bloem. Je hebt geen houvast, de snelheid van het ontvouwen heb je zelf niet in de hand, je kan het niet bedenken, enkel vol vertrouwen open staan voor wat komen zal en je laten verwonderen door het leven zelf.

Van frequentie verhogen is een transformatieproces waarbij we meer dan ooit tevoren geholpen worden door de aarde, daar haar frequentie sinds 2014 stelselmatig hoger wordt en wij resoneren op haar. En wellicht is er een wisselwerking, zoals bij elke resonantie en resoneert de aarde ook op ons, zodat we samen stap voor stap onze frequentie verhogen.

Print
Rate this article:
5.0

Comment

You are replaying to

Your comment was added, but it must be approved first.

Please enter your name
Please enter your email adress Please enter valid email adress
Please enter a comment
Please solve Captcha.
Add Comment