Inge Neumann

Er klopt iets niet....er staat iets in de weg...er botst iets...er ontbreekt iets.....
In communicatie met anderen voel ik na een tijdje vaak een druk, een spanning, minder ruimte...
En dit met vrienden, kenissen in m'n vrije tijd en bovenal met gelijkgestemden die al lang het spirituele energetische pad bewandelen. 
Gek toch, niet?
Terwijl de communicatie in m'n praktijk ( energetische behandelingen, ki - trainingen en heelingswerk) in de flow is en een interessante uitwisseling is en er meer ontspanning voor iedereen uit voortvloeit.

Wat klopt er dan niet?
Wat frustreert me? En t' is nu meer dan ooit voelbaar..en heel bewust aanwezig.. 
Dus dacht ik vorige week een muziekinstrument te leren bespelen en langs deze weg een andere ervaring te beleven...
In plaats daarvan reikte een vriend van me een instrument aan om op een andere manier te communiceren. Heel speels, op basis van respect , ruimte voor het energetische lichaam, je authentieke zijn , bewust elkaars spiegel zijn verifiëren wat je zegt, of het begrepen wordt...focus blijft bij een vooraf bepaald thema, intentie,  stilte heeft zijn ruimte, vanuit die ruimte kan resonantie ervaren worden en de energetische zintuigen hun informatie duidelijk weergeven.... kortom een vorm van praten die je ruimte geeft om buik/ hart en hoofd op één lijn te houden ...en je te verbinden met een ander " ik" om zo tot " wij" te komen.

Na een eerste kennismaking met het instrument, de andere vorm van praten...voelde ik hoe een oud communicatiehuis dat opgebouwd was uit aanpassen ...voortkomend uit een vorig tijdperk,  in elkaar begon te storten en plaats maakte voor mijn authentieke communicatie, 
Tranen van geluk ...

Blij dat ik het ontbrekende puzzelstukje  mag verkennen dat me in staat stelt om energetisch via taal te communiceren...

Wordt vervolgd....

Print
Rate this article:
No rating

Comment

You are replaying to

Your comment was added, but it must be approved first.

Please enter your name
Please enter your email adress Please enter valid email adress
Please enter a comment
Please solve Captcha.
Add Comment