De vierde dimensie

De Vierde Dimensie !

De Vierde Dimensie !

Het rijk van de collectieve geest, individuele gedachten en gevoelens

  • 92
  • Article rating: 5.0
Vierde dimensie : deel 2

Vierde dimensie : deel 2

De vierde dimensie is overloaded met herinneringen en gevoelens

  • 47
  • Article rating: 4.7

Theme picker

Inge Neumann

De Pijn Ruimte Geven !
Inge Neumann
/ Categories: Blog

De Pijn Ruimte Geven !

Mooie woorden en gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een trauma leeft het liefst in de duisternis, verstopt zich en neemt een stukje van je ruimte in ...Het is een gevoel , gevoelens ten gevolge van een gebeurtenis, verhaal, niet volledig , tot in de diepte gevoeld.. en losgelaten. Het wordt bijgehouden voor later. Het krijgt ook geen stem...er wordt over gezwegen. Dit is een oud patroon dat reeds generaties gehanteerd wordt...niet stilstaan , gewoon altijd door doen , hoort erbij.

Trauma, na trauma wordt bijgehouden ...voor later...er is geen ruimte meer in het lichaam en langzaam maar zeker is men zo gevlucht naar 4D en wordt lichaam en geest van daaruit als een marionette poppetje aan draadjes gedirigeerd.

Zo is het dat velen slapen in 3 D en het meeste van hun energie gebruiken om gevoelens te vermijden.

Bewustzijn , oerkracht is nodig om stapje per stapje aanwezig te zijn in het lichaam in 3 D en de pulse van de ijzeren kernkristal, 1D weer te voelen .

Wordt vervolgd met meer over 4 D....

Previous Article De Vertikale as !
Next Article T' is simpel Allemaal !
Print
36 Rate this article:
5.0

Leave a comment

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
Add comment

Theme picker