Extra AANDACHT voor...

"Basics of Life" zijn opeenvolgende praktische energetische sessies die je de basis geven om hier op aarde een levendig, speels, bewust, energetisch leven te beleven.(wat de omstandigheden ook zijn)
Leven op aarde in een lichaam ....hiervoor dienen we de energetische verbinding aan te gaan met ons lichaam.  De taal van het lichaam leren kennen is cruciaal . Communicatie, herstel van evenwicht  en het herkennen van noden volgt..
Vanuit een dynamisch evenwicht ontvouwt zich ons volledig potentieel als mens hier op aarde.

Neem contact op indien interesse

Onder een zon van aandacht

Secret Garden of liberation (Lees meer)
Inge Neumann
/ Categories: Aanbod

Secret Garden of liberation (Lees meer)

Iedereen heeft een droom.

Iedereen heeft een droom

De mijne, wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen, is in mijn tienerjaren zoek geraakt.
Jaren dwaalde ik rond, beleefde vele avonturen, klopte aan verscheidene deuren van diverse werelden aan, deed veel levenservaring op, maar nergens vond ik wat ik zocht.
Tot op een dag, ik was zo'n 27 jaar , toen ik besloot om naar het Oosten te vertrekken voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment voelde ik hoe een voor mij toen onbekende kracht, mij begeleide naar Thailand om daar op een paradijselijk eiland tot rust te komen. Na een paar maanden blies de wind mij naar het vaste land, Chaya, naar het klooster Suan Mokkh genaamd ( vertaald : The Secret Garden of Liberation).

Een tiendaagse retreat, in volledige stilte, stond op mij te wachten en bracht mij naar mezelf, wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen.

Uit dankbaarheid en om "The Secret Garden of Liberation" te delen met de wereld heb ik samen met Jo Devisch in 1997 de documentaire "The Secret Garden of Liberation" op de wereld gezet.
Jo Devisch (cameraman) liep, toen ik hem "toevallig" ontmoette, met de wens rond om "de stilte" te verfilmen. Zelf was ik bezig met het neerschrijven van mijn verhaal over de tiendaagse retreat. Wat ooit de bedoeling was om een boek te worden , werd een documentaire.

Later in 1998 heeft Jo Devisch de documentaire in honderden exemplaren afgegeven aan het klooster Suan Mokkh en is hij ook doorgereisd naar India om de "Secret Garden of Liberation" te overhandigen aan de Daila Lama.

Previous Article Healing (Lees meer)
Next Article Evolutie in bewustzijn (Lees meer)
Print
1066

Onder een zon van aandacht ontplooit ieder levend wezen zich.