Selecteer wijze zoeken
  • Website
  • Web
Search
Inge neumann voor bedrijven

ONTSTRESSEN IN 5 MINUTEN 


Door de algemeen verhoogde druk in ons bestaan is de mens niet meer in staat om los te laten. Stress, spanningen en emoties stapelen zich op in lichaam en geest. Dit is eerst merkbaar in spieren en gewrichten die stram en stijf worden en uit zich in een later stadium in vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn, over-emotioneel zijn, slapeloosheid, … slecht functionerende organen oa. maagklachten Dit uit zich op de werkvloer in niet meer efficiënt doelgericht werken, slecht humeur, weinig of geen energie, niet open staan voor nieuwe uitdagingen, geen druk aankunnen… Met als gevolg ziekte en burn-out.


HET KAN

Indien je bewust aan de slag gaat met het loslaten van de dagdagelijkse en ook de opgestapelde spanningen en stress en je weet hoe je in je kracht komt te staan.


MET 1 EENVOUDIGE EEUWENOUDE JAPANSE LICHAAMSOEFENING
ENKELE INZICHTEN
EN DE JUISTE FOCUS
DIE JE IN JE KRACHT LAAT STAAN.

Krijg je een aangename werksfeer met collega's die elkaar met wederzijds respect ontmoeten, een heldere communicatie neerzetten, stress bestendig zijn en een team vormen met individuen die hun verantwoordelijkheid opnemen op alle gebieden gezondheid, relatie, werk…..


INTERESSE ?

Neem telefonisch kontakt op met Inge Neumann, 0032 499 42 35 50
of stuur een mailtje naar [email protected]
Graag geef ik je meer informatie en maak ik in overleg een training op maat.

 

WIE IS INGE NEUMANN ?

In mijn twintiger jaren ben ik letterlijk verlamd geraakt van de opgestapelde spanningen in lichaam en geest. Na een lange zoektocht met de nodige inzichten heb ik de verlamming kunnen loslaten en had ik mijn weg gevonden. Tal van opleidingen en trainingen om me te verdiepen in de mens volgden en mijn hobby werd mijn werk. Reeds meer dan 25 jaar begeleid ik mensen individueel en in groep naar een evenwichtiger bestaan.